VIDEO: Nie je šéfkuchárka, no miluje VARENIE. Vyskúšajte BLESKOVÚ jednohubku Jasminy Alagič a budete sa zalizovať

jasmina-alagič
Rolka zo šunky s mozzarellou, pistáciami a bazalkou od Jasminy Alagič. Foto: Instagram/jasmina_alagic , Instagram/jasmina_alagic
Reklama

Moderátorka a influencerka Jasmina Alagič sa stíha popri pracovných a domácich povinnostiach aj „zvŕtať“ v kuchyni. 

Sympatickú moderátorku aktuálne môžete vidieť v zoznamovacej reality šou Vezmeš si ma?. S manželom Patrikom Rytmusom Vrbovským a synom Sanelom si vychutnávajú luxusný apartmán v Dubaji a o zážitky sa delia s fanúšikmi na sociálnej sieti.

Jasmina okrem toho pravidelne zdieľa rôzne recepty, ktoré pripravuje, a ako dodáva, gastronómia je pre ňu vášeň. Najradšej má na prípravu jednoduché a rýchle, ale zato chutné pokrmy. O svojej láske k vareniu hovorí aj na sociálnej sieti:

„Priatelia, ja nie som žiaden šéfkuchár, som ale žena, ktorá odjakživa miluje variť, rýchlo, a verím, že chutne,“ dodala moderátorka.

Jej tipy na recepty sú ideálne najmä pre ľudí, ktorých nebaví dlhé hodiny stáť pri sporáku najmä po náročnej pracovnej zmene, a tak preferuje expresnú prípravu jedál.

Portál dobrejedlo.pluska.sk prináša Jasminin bleskový recept na jednohubku, ktorú máte hotovú za pár minút a je skvelou voľbou pre večeru, prípadne raňajky.

Rolka zo šunky s mozzarellou, pistáciami a bazalkou

Ingrediencie:

  • kvalitná šunka v plátkoch (napr. prosciutto alebo šunka od kosti)
  • mozzarella (ideálne mäkká, čerstvá)
  • nesolené pistácie (olúpané)
  • čerstvá bazalka

Postup:

  1. Na pracovnú dosku rozložíme plátky šunky tak, aby sa mierne prekrývali a vytvorili súvislú vrstvu.
  2. Mozzarellu rukami rozpučíme na menšie kúsky alebo natrháme a rovnomerne ju rozložíme po šunke.
  3. Pistácie nasekáme nahrubo (alebo mierne rozdrvíme v mažiari) a posypeme nimi mozzarellu.
  4. Posypeme čerstvo mletým čiernym korením a pridáme niekoľko lístkov čerstvej bazalky pre sviežu arómu.
  5. Všetko pevne zrolujeme do rolky. Ak je rolka príliš voľná, môžeme ju previazať kuchynským špagátom alebo zabaliť do fólie a nechať krátko stuhnúť v chladničke.
  6. Nakrájame na kolieska a podávame ako elegantný predkrm alebo súčasť obloženého taniera.

Zdroj: Instagram/jasmina_alagic

Reklama
Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda

Zobraziť viac

Zo zahraničia

Zobraziť viac

Z domova

Zobraziť viac

Kultúra a showbiznis

Zobraziť viac

Ekonomika a biznis

Zobraziť viac

Šport

Zobraziť viac

TV Spark (VIDEO)

Zobraziť viac
Najčítanejšie v kategórii Kultúra a showbiznis