Zbytočné dávky zlých CUKROV a TUKOV. Túto časť jedál na tanieri VYNECHAJTE

Foto: unsplash.com
Kanal1 - moderná plnoformátová televízia pre celú rodinu.
Reklama

Pikantné a sójové omáčky

Kupované čili alebo sójové omáčky a zmesi, ktoré si milovníci ohnivých chutí zvyknú pridávať do cestovín, strukovín, nátierok, zeleninovo-mäsových zmesí aj polievok nezvyknú mať až taký vysoký obsah tukov ani cukrov (pozor, ako ktoré).

Trpia však na „presolenosť“.

Foto: freepik.com
  • TIP: Domácu verziu pikantného sósu si zhotovíte z nastrúhaných čili papričiek a olivového či sezamového oleja. Pridať môžete nasekaný cesnak, sušené paradajky, papriku a koriander.
1 2 3 4 5 6
Kanal1 - moderná plnoformátová televízia pre celú rodinu.
Reklama
Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Kanal 1
Najčítanejšie v kategórii Zaujímavosti